Meni
Pozdravljeni
POWEREDBY_L2
Novo na forumu
Vpisal HARDCOREjaz sem se samo 1x v d...
06 Sep : 15:55
Vpisal Playjst sm ga sm en x , pa...
06 Sep : 14:59
Vpisal dirkač 55hehe jap res je.. hehe...
05 Sep : 18:11
Vpisal HARDCOREhehe fant minimoto se ...
05 Sep : 17:44
Vpisal dirkač 55jao minimoto ni namenj...
05 Sep : 15:28
Vpisal smekopral sem ga s cevjo in...
05 Sep : 14:34
Vpisal dirkač 55s čim si ga pral??si ...
05 Sep : 14:10
Vpisal smekone razumem zakaj mi ne...
05 Sep : 13:52
Vpisal HARDCORETorej kupujem klx styl...
03 Sep : 13:13
Vpisal Freakkupim plastiko za blat...
02 Sep : 23:21
Nazadnje so si portal ogledali
- nemec
[ 1 ura, 12 min, 10 sec ago ] - elvis123
[ 2 ur, 38 min, 57 sec ago ] - dirkač 55
[ 5 ur, 5 min, 38 sec ago ] - cupo23
[ 10 ur, 5 min, 23 sec ago ] - Herderyinee
[ 11 ur, 31 min, 49 sec ago ] - --simy--
[ 13 ur, 21 min, 47 sec ago ] - smeko
[ 14 ur, 2 min, 48 sec ago ] - HARDCORE
[ 16 ur, 8 min, 35 sec ago ] - Zerro
[ 16 ur, 56 min, 27 sec ago ] - FidelJibril
[ 19 ur, 10 min, 19 sec ago ]
Forumi
| << Prejšnja tema | Naslednja tema >> |
[PROGA]Velodrom Češča vas<< >> |
| Avtor | Prispevek |
| Play |
| ||
| Gost | Eto to pa je pohvala, res vsem pohvale bojč tebi za vse dela, itak da res fino fino simon ler in Gorči, ja majtsra sta oba in res pohvale, lepo da sta šla zelo hitro, uredila vse, hmm jaz pa zagotavljam, da bom skrbel za člane, oz. jih bom preganjal, da naredimo red oz. kadar nas bodo rabili, da jim z velkim veseljem pomagamo na vseh stvareh, tudi še kaj drugega poleg radarstva itd, še enkrta za vse skupaj sm vsem zelo hvaležen in zelo vesel! | ||
| Nazaj na vrh |
| Bianca |
| ||
![]() ![]() Pridruzen: Fri Jun 16 2006, 08:42AM prispevkov: 121 | Je pomagalo, ko sem tiščala pesti vesela sem, da je uspelo!!! ![]() Mini moto, maxi zabava! | ||
| Nazaj na vrh |
| Dejči |
| ||
![]() Pridruzen: Fri Feb 16 2007, 02:24AM prispevkov: 455 | Ej Bojči pa sm jest član al ne?Ja pohvale Gorčitu in Simonu Prva pa u drva. | ||
| Nazaj na vrh |
| Play |
| ||
| Gost | Dejč boš član ko bo klub, takrat bomo šele člani kluba. | ||
| Nazaj na vrh |
| Dejči |
| ||
![]() Pridruzen: Fri Feb 16 2007, 02:24AM prispevkov: 455 | To pa bo.Ne me pozabit ![]() Prva pa u drva. | ||
| Nazaj na vrh |
| Play |
| ||
| Gost | ahh kaki sej za začletek nas bo celo premalo, no lepo bi bilo da nas je vsaj 15kom+ da vračamo kontrausluge na Velodromu, bo treba fino besedo držat! | ||
| Nazaj na vrh |
| Dejči |
| ||
![]() Pridruzen: Fri Feb 16 2007, 02:24AM prispevkov: 455 | No jest sem zraven. Prva pa u drva. | ||
| Nazaj na vrh |
| Janko |
| ||
![]() ![]() Pridruzen: Sun Feb 04 2007, 11:31PM prispevkov: 270 | jest se bom tut pridružil, v klub, če me sprejmete ![]() ![]() | ||
| Nazaj na vrh |
| Play |
| ||
| Gost | Bomo tole debato in vse o klubu, najnovejše info itd kr vrgli tukaj, pogovor naj teče tukaj: http://slo-minimoto.com/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?171.20 | ||
| Nazaj na vrh |
| Gorči |
| ||
![]() Pridruzen: Fri Aug 25 2006, 10:01PM prispevkov: 29 | No zdej pa tako, kot že veste bomo dobil v uporabo veledrom pod pogojem da vračamo kolesarskemu klubu uslugo za uslugo. Včeraj sm se sestal z organizatorjem glede KOLESARSKEGA MARATONA PO DOLINI KRKE. Pravi da bi potreboval vsaj 15 redarjev za celotno traso samega maratona. O samem maratonu si lahko preberete tudi na netu na naslovu www.adria-mobil-cycling.com. Zato bi prosu da bi se vas udeležilo glede redarstva v čim večjem številu, da pokažemo resnost že v samem začetku. Lahko povabite h redarstvu tudi kolege, kolegice, itd..., samo da nas bi bilo vsaj 15 kom. Pa lep pozdrav vsem ![]() | ||
| Nazaj na vrh |
| Moderator: Thomas, Bianca, m_aljaz, dirkač 55, Play, HARDCORE |

[PROGA]Velodrom Češča vas

vesela sem, da je uspelo!!!